Markt

Evenals voorgaande jaren was in 2016 een deel van het terrein van ENGIE Energie Nederland weer ingericht als een dorp met een infomarkt en een heus kinderplein. Ook belangstelling voor de infomarkt in 2017? mail emmie@burgumrun.nl

De standhouders voor de infomarkt van 2017 zijn:

  Dit jaar was de catering weer in handen van Something ELS . Zij stellen zich even voor:  
  Wij van Something ELS touren door heel Nederland met gezonde, meukvrije dranken en hapjes. Onze koffie en thee is van uitstekende kwaliteit. Onze koffiebonen zijn nooit ouder dan één maand na branding en dat is vrij uniek. De meeste koffie in supermarkten en zelfs in de betere koffie winkels hebben een veel oudere branddatum. We hebben heel veel soorten thee van een mooie kwaliteit en voor ieder zit er wel iets bij. Van gearomatiseerde thee tot zuivere thee zonder toegevoegd smaakje. Onze thee is altijd natuurlijk, ook de toegevoegde smaakjes.  
  Aan boord hebben we ook Biologische Smoothies, gemaakt van fruit dat aan de boom is gerijpt waar dus alle voedingstoffen in zitten die in fruit horen te zitten. Als basis gebruiken we appelsap of vers geperst sinaasappelsap. U heeft dus niet alleen een verse smaak beleving, u krijgt hiermee ook veel goeds binnen. Uiteraard zonder toevoegingen zoals suiker of additieven.Fruit hapjes, wraps, Bagels, zoete lekkernijen en meukvrij gebak, Stevia producten, Keltisch zeezout kunt u ook bij ons vinden,te veel om op te noemen. Alles meenemen kan niet altijd en het hangt van een evenement af wat we in de caravan hebben. 
  Net als voorgaande jaren was ook Boereiis weer van de partij.Op hun ijsboerderij Boereiis (tussen Terherne en Akkrum) maken zij sinds 1999 heerlijk vers ambachtelijk roomijs van de melk van hun eigen koeien. Van de verse melk en Italiaanse grondstoffen wordt op ambachtelijke wijze, heerlijk Fries roomijs of sorbetijs gemaakt.

  Masseur voor de deelnemers
  Laat je voor of na de Burgum Run lekker even los masseren bij de "massagetent”!   


        

 
Join the conversation