Bovenop de impact van Kerstmis en Covid-19 zal het hoogtepunt van de Brexit-onderhandelingen – hoewel niet een totaal onverwachte schok – veel pijn op de korte termijn veroorzaken als er de komende dagen niets wordt overeengekomen. heineken aandelen kopen op de markt.

 

 

Praten over tekorten en prijsstijgingen is waarschijnlijk niet ongegrond, maar kan van korte duur zijn. De regering bewandelt een zeer gevaarlijke weg en heeft naar mijn mening een zeer redelijke deal gekregen van de Europese Unie. Wat op tafel ligt, zou het land in staat stellen door te gaan met het leven en dat bedrijven goederen kunnen kopen en verkopen tegen redelijke voorwaarden die hun bedrijf niet of nauwelijks zullen schaden. De voorwaarden die aan het aanbod zijn verbonden en vragen over kwesties van soevereiniteit en politie van de deal roepen een aantal begrijpelijke kwesties op (die ik niet zal bespreken), maar vanuit economisch oogpunt zien ze er redelijk goed uit. randstad aandelen te koop.

 

Ik heb altijd geloofd dat de noodzaak voor beide partijen om met elkaar handel te drijven tot een redelijk resultaat zou leiden. Ik denk nog steeds dat het zal gebeuren, maar helaas kan er een dosis chaos en ontwrichting voor nodig zijn om het voor elkaar te krijgen.

 

Dit alles zet de waarde van het pond op korte termijn onder druk en zou kunnen betekenen dat de aandelenkoersen van Britse bedrijven met grotendeels binnenlandse winsten een moeilijke rit kunnen worden.